Sunday, March 13, 2011

Blog bersawang

Anak-anak dah sibuk ke sekolah, kita pun mula sibuk mengemas dan menjaga rumah. Blog yang berlapuk ni pun tak sudah-sudah bersawang. Bila maid dah tak ada ni, nak duduk depan komputer pun tak ada masa. Tak menang tangan jadinya. Niat hati memang nak update blog dan menjeguk blog rakan-rakan lain. Tapi jadi angan-angan sahaja.

7 comments:

kayteeze said...

Alaaa..... Tie rindu sangat pada Puspa... citer-citer laa....

Tu anak ke ? Masuk asrama, ya ?

Syazwan said...

Dah lama dah masuk asrama, sejak 2008 lagi sebenarnya.

puspawangi said...

kayteeze,
terimakasih sudi singah dan menjenguk blok kita yang berlapuk ni. Hajat dihati tu memang nak selalu bercerita Tie, namun tak cukup tangan dgn kerja rumah.

dilaBanGi said...

welcomeback PUSPA
lepas ni jangan tinggalkan bLog lagi erk'
meti ada yang rindu ni.......

^aNgRiAni^ said...

Salam kenal puspa

:-)

tq coz dtg ke belog riani

puspawangi said...

dilaBangi,
Terimakasih dila. hajat dihati memang begitu. Insyaalah lah. semoga semua rakan-rakan sihat semuanya.

puspawangi said...

angriani,
salam kenal. selamat berkenalan dan terimakasih kerana menjengah blog saya. semoga perkenalan berkekalan.